traekul

Forsendelse & levering

Forsendelse og levering

Denne politik gælder for produkter købt på vores hjemmeside www.martinsen-nordic.dk, der leveres til dig af Martinsen Nordic A/S med CVR-nr. 27771025.

Martinsen Nordic A/S tilbyder kun forsendelse af produkter til Danmark.

Vi afsender udelukkende bestillinger på hverdage (mandag til fredag). En vare bestilt lørdag eller søndag sendes efterfølgende mandag.

Hvis det ikke er muligt at aflevere din forsendelse, returneres den til vores lager, og beløbet tilbagebetales på din konto.

Martinsen Nordic A/S bærer risikoen og ansvaret for skader på varer under transport i forbindelse med levering, indtil du eller en person udpeget af dig har modtaget varen.

Hvis du ønsker at returnere en vare, bærer du risikoen og ansvaret for skader på varen under returtransport, indtil Martinsen Nordic A/S har modtaget varen.

Hvis du ønsker at returnere varen, og varen er ubrugt, skal du senest 14 dage efter modtagelse informere os om, at du ønsker at returnere varen, på info@martinsen-nordic.dk eller tlf. 60 20 60 70. Varen skal senest være returneret 30 dage, efter at du har modtaget forsendelsen.

Det oprindelige beløb, der er betalt for varen, tilbagebetales, når vi har modtaget varen.

Hvis du har taget varen i brug, forbeholder vi os retten til af afvise returnering eller fratrække værdiforringelsen af varen.

Tilbagebetaling sker via den oprindelige betalingsmetode.

Send din vare til vores returlager - Du vælger selv transportøren og skal selv betale returfragten:

Martinsen Nordic A/S

Eksportvej 7

8870 Langå

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores forsendelsesproces, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport på info@martinsen-nordic.dk eller tlf. 60 20 60 70.